Sponsored Links

Tuesday, February 12, 2008

Cadou de Valentine"s Day pentru ea !

Cadouri, cadouri, cadouri - Valentine`s Day in e-commerce

Asa se intituleaza articolul aparut astazi in SmartFinancial care povesteste despre cadourile de Valentine’s Day. Singurul lucru pe care l-as adauga articlolului este ca Valentine’s Day reprezinta al doilea varf in ordinea vanzarilor din an, un fel de recapitulare a lectiei invatate de Craciun.

“Multe cadouri in decembrie, mai putine cadouri in ianuarie; multe cadouri si in februarie, cand pentru zona de retail reincepe prosperitatea care va atinge un nou maxim in primavara. A spune ca o sarbatoare este pretext in comert pentru a aplica o strategie de marketing special dedicata a devenit deja o banalitate intr-un comert in care se stie tot mai bine sa se speculeze astfel de momente.

Pe lista sarbatorilor care in retail inseamna prosperitate maxima a intrat in Romania si Valentine`s Day, Ziua Indragostitilor, o sarbatoare de import care, pe 14 februarie, inseamna fara indoiala cadouri cu orice pret.

Pentru ca o zi nu era destul, la fel cum decembrie este “luna cadourilor”, iar martie este “luna cadourilor pentru femei”, februarie a devenit “luna cadourilor pentru cei iubiti” si, automat, un prilej de a face cadouri si pentru sine - vacante, cadouri casnice si altele; orice poate specula un comerciant.

Valentine`s Day inseamna si pentru comertul electronic din Romania un moment in care consumatorul trebuie abordat prin mesaje speciale, cu oferte speciale si produse bine pozitionate, in sectiuni uneori special lansate.

Pe www.fungift.ro, sectiunea Valentine`s Day este in prim-plan in randul categoriilor de cadouri. “Vrei ca de ziua sfantului Valentin cel drag tie sa primeasca un cadou de neuitat. Un cadou care sa arate cat de mare este dragostea ta. Aici gasesti astfel de cadouri de Valentine’s Day”, este mesajul care ii intampina pe vizitatorii respectivei sectiuni.

Cadourile de pe www.fungift.ro difera ca valoare si mesaj, pornind de la mici atentii de 4 - 13 lei (Lumanare inimioara, 10 baloane inimioare, Inima gigantica 60 cm, Pernuta de dus inima, 10 baloane Valentine’s Day, 5 baloane transparente inimi, Felicitare cu motive florale) si ajungand la lenjerie intima cu mesaje amuzante si pana la cadouri mai consistente precum cosurile de produse de 200 si 260 de lei, cu dulciuri, bauturi sau/si cosmetice.

“Fie ca e mama, sotia, sora sau prietena, in viata fiecaruia a existat o femeie careia i-am spus “Esti o dulceata”. Acest cos este special conceput pentru acea femeie. Acest cos contine 3 tipuri de dulceata la borcan “Raureni” de 360 gr, “Cegusto” de 450 gr si “Schwartau” de 340 gr; 4 tipuri de batoane de ciocolata: “Snickers”, “Mars”, “Bounty”, “Milky Way”, 2 tipuri de cutii de bomboane de ciocolata “Ferrero Rocher” de 200 gr si “Jacquot” de 120 gr; o rulada “Freddi” de 300 gr; o cutie sticks “Finetti” de 400 gr si o sticla de vin dulce din podgoriile Murfatlar, Cotnari sau Tohani de 750 ml”, se arata pe www.fungift.ro in cazul unuia dintre produse.

Pe acelasi site, o idee noua s-a concretizat intr-o modalitate de a livra trandafiri oriunde in tara, intr-un mod prin care acestia sa ajunga in stare perfecta in ciuda drumului - “Trei trandafiri superbi, ascunsi printre bilute fine intr-un cufar vechi (efectul de invechire este special obtinut, produsul fiind nou). Impreuna cu o felicitare personalizata cu textul trimis de tine, este dovada incontestabila a romantismului, semn al unor sentimente nobile. Trandafirii sunt alesi si asezati cu gija, avand o rezerva de apa suficienta pentru a rezista la transport. Include o felicitare ce se poate personaliza cu textul dumneavoastra. Acest produs beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid si se poate comanda numai cu plata online”.

sursa.fungift.ro

No comments: